memories remain

By: umi pepari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Salina & Izan, Kulai Johor

singgah kat masjid solat zuhur..ni pepakcik kawan abah
siap ade silat ni
caya la pak cik
View all 6 photos...
Ni kat umah lelaki plak..day after ceremony kat umah kiterang.Tak banyak amik gamba pasal aku dah penat..plak tu ujan turun dgn lebat ngam2 after we all makan beradab...sampai naik air kat bawah balai..Ni lah die upanye abang ipar aku..tapi kelakar nye aku tak penah lagi bercakap2 dgn die hehehe...Wedding kat kg memang la meriah kan...tempat aku kg gak tapi cam dah moden sket la felda..felda kire kg la kan....


Wednesday, 8-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sehari bersama Chot

sendiri masuk bakul
suke la tu..
muke puas ati..
View all 24 photos...
This is my beloved cat...Deq-Chot. Tapi selalu panggil adeq je...now dah kene tinggal kat kg..sob sob..ape nak buat umah baru ni kecik jek tak sesuai bela kucing..plus banyak anjing plak. Supposedly ada 2 ekor. Abang die Carlos hilang after 1 week tinggal kat kg...hmmm tatau la org curi ke die mati ke..sedeyyyy.. ape pun seb baik tak ilang depan mata kalo tak sure meraung....these pics were taken during my sis wedding end of April kat kg...


Tuesday, 7-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kelas kraftangan di opis

starting with iffah nye souvenir
cantik kan?
cantik la..
View all 12 photos...
Cuti sekolah bulan 6 ni ramai betul org nak buat kenduri kawen la bersunat la..bertunang la..kat opis aku cam kelas kraftangan dah..bos plak tade hehehe...tapi best..sbb cepat siap n banyak la idea dari akak2 nih..k norul nye anak nak bersunat so tlg die buat souvenir sket..pastu buat iffah nye wedding souvenir sket..ni la kerja kami hehehe


Saturday, 4-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ajiey's Wedding - Kuala Berang

sampai derang tengah makan
pastu paksa derang duduk semula atas pelamin
sbb aku nak amik gambar ngan pengantin..hehe
View all 11 photos...
My first time gi wedding org ganu...Sampai lambat sket so tak sempat nak amik gamba Ajiey lalu bawah pedang..Nway congrats AJiey..may happiness ever after ok..Yg best nye balik dari wedding Ajiey sesat ke Tasik Kenyir bley? Lawak giler...tapi best laa sbb view memang sangat la cantikkkkkkk....Lepas ni nak gi mancing la kat situ..


Friday, 27-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Sis' Wedding

pelamin01
pelamin02
pelamin03
View all 36 photos...
These pics were taken during my sis wedding on 30th April 2005. Hemmm..ada org cakap muka we all sama...izzit?So all the hantaran aku buat kan...sampai tak tido 2 hari...enjoy the pics


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net